Istilah Cinta Untuk Dia characters à 7

Istilah Cinta Untuk Dia

review Istilah Cinta Untuk Dia

“Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Mata bulatnya jatuh pada naskhah suci al uran milik Paan“What is that” jarinya tegak menghala ke arah al uran itu“Nek dia cakap orang putihlah” komen Paan terujaISABELLE anak kecil keturunan pan asia telah diserahkan kepada Nek Zizah dan Tuk Khalid untuk dididik menjadi gadis Timur yang berilmu agama Kedatangannya mengundang amarah Haliza ibu Paan sekali gus memisahkan hubungan antara ibu dan anak juga persahabatan Paan dengan Isabelle Masa berlalu dan ka. Baca ni last week tapi sampai ke sudah tak tahu apa nak tulis Asyik repeat same words from most of my reviewDi yatim piatukan sebelum masanya Dia memilih untuk dijadikan mangsa buli dan sebagainya dari membela dirinya Sesekali haruslah berlaku adil buat diri sendiri Bukan suruh kurang ajar tapi berpada2lah Berapa ramai yg punya tahap kesabaran begini Hanya kerana dia mudah memaafkan orang2 yg menganiayainya dan pernah meninggalkannya tidak beerti dia harus memaksa orang lain buat perkara yg sama Jika kehendaknya tidak diturutkan dia buat perangai tak semenggah BoycottWhy the double standard Bila ada yg melindungi dan menyayangi dia bersikap kurang ajarpada orang yg menganiayainya boleh pulak sabarBuat kelakar ke Itu suaminyaHal mak mertua dgn anaknya jgn masuk campurnasihat boleh tapi jgn sampai buang muka jika suami berkehendakan yg berlainan Terutama bila tak tahu kebenaran Diam lebih baik lah Isabelle Jgn sok suci gitu Ni org kata baik tak semestinya baikTeringat kata Nueen dlm KKD cerita donkey tu patut di aplikasikan dlm diri Isabelle Mana boleh guna cara yg sama bagi menyelesai masalah walaupun pertelingkahan sebab yg sama tapi bukankah sifat dan penerimaan orang berbeza Tak lupa juga dalam keadaan yg bagaimanaHailahyg makcik tu pun satu dah bahagia hidup berkeluarga yg berdendam sampai ke tua tu buat apa Buang current jetak pasal2 suami mkn hati dia pula sakit jiwa Mcm tak sayang dan cintakan suaminya pula Fikir2kanlah

characters Ð eBook, PDF or Kindle ePUB ¸ Anarif

Li ini kehadiran Isabelle sebagai Fatimah di rumah besar Paan atas tugas orang gaji adalah arahan Haliza“Kau nak tahu kenapa aku nak kau ikut esok”Isabelle ketap bibir“Kalau majikan nak saya pergi ke mana pun asalkan tak berdosa dan tak memudaratkan apa hak saya untuk bertanya kenapa Kalau boleh ke matahari tanpa terbakar pun saya kena pergi jugak” separuh menyindir Isabelle membalasPaan tersengih tiba tiba“Tak ada pun aku suruh kau pergi sampai matahari tu Layak ke kau nak jadi angkasawan”Isabelle membesarkan matanya Aneh lelaki ini Kejap prihatin kejap mengutukESFAHAN aka Paan seorang arkitek dan model bebas terutama pakaian dalam lelaki Kera. this is one underrated novel that surprisingly good the catchphrase ' nek dia cakap omputih' on the synopsis behind really got me stuck with it for five hours mula2 kau baca macam tgh tgk drama 90 an dgn pelakon omputih yg memang terhad zaman tu tak sofea janesusan lancaster aku baru google nama dia tadi ye cerita dia sangat dramatik macam drama 90 an tapi menarik take the good side kagum jugalah dgn karakter isabella yang kuat dengan pegangan agama dan ia disampaikan dengan cara yang at least aku rasa bukan pretencious dari penulis konfliknya klise tp aku rasa ia disampaikan bukan untuk menghakimi sesiapa yang mana kadang2 aku rasa dlm sesetengah novel cth perempuan ketiga mesti pakai baju seksijahat kaki kikis entah apa2 laso worth it lapeace

Anarif ¸ 7 read

Na memberontak dek kisah silam dia menjadi panas baran Namun kerana cinta dia jadi penyayang dan kerana Isabelle dia sanggup lakukan apa saja Sikap Paan membuatkan Isabelle membenci namun dalam diam terbit rasa suka“I didn’t know you have a lot of me inside your handphone” – Issabelle“I have a lot of you inside my heart Nak mintak belah dada nanti tak sempat kahwin pula So ini saja bukti yang ada You’re forever stuck with me And I’m forever here for you” PaanKENALKAH Paan siapa Fatimah sebenarnya Dan apakah nasib hubungan antara ‘Fatimah’ dan Paan apabila Haliza yang punya misi rahsianya mengetahui mereka mula mencipta mesra sekali lagi. Macam sinetron Indonesia Terlalu banyak klimaks dan peleraian Apapun tahniah penulis Bukan mudah nak tulis cerita yang tebal begini Beyond Enkription (The Burlington Files inside your handphone” – Issabelle“I have a lot of you The Meri Scott Show (London Loving Book 2) inside my heart Nak mintak belah dada nanti tak sempat kahwin pula So Matthew Everingham, A First Fleeter And His Times ini saja bukti yang ada You’re forever stuck with me And I’m forever here for you” PaanKENALKAH Paan siapa Fatimah sebenarnya Dan apakah nasib hubungan antara ‘Fatimah’ dan Paan apabila Haliza yang punya misi rahsianya mengetahui mereka mula mencipta mesra sekali lagi. Macam sinetron Indonesia Terlalu banyak klimaks dan peleraian Apapun tahniah penulis Bukan mudah nak tulis cerita yang tebal begini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *