Free read ´ Suami Yang Kubenci ´ E-book, or Kindle E-pub



10 thoughts on “Suami Yang Kubenci

  1. says:

    This book was a total riot It's the cliche 'forced marriage' plot but the opening gripped me and didn't let me go it opened with Uwais and Hannah fighting I enjoyed their suabbles uite a bit But the thing I love even was Mdm Sarimah Uwais's mother She was super funny and the scene where she tries to help Fawwaz win the girl of his dream was crazy hilarious Spoilers AheadThe thing I want to highlight here was the heartbreaking scene of when Uwais and Hannah lost their child Damn that really hit me like a bag of bricks My heart was crushed and again I was tearing in public on the bus while on the way to work HOW COULD YOU DO THIS TO ME MS E MAN Nevertheless it was such a well written scene and I truly appreciate it


  2. says:

    cite ni mmg agak klisetp ada something yg menarik dlm novel ni something humor sweetone of my novel yg baca byk kalixnk miss every single page even da masuk 2nd roundsume watak pon menarik makcik sari pon menaikkan seri dlm novel nibest karya e man sufi nihopefully nxt will be betterI support u e man


  3. says:

    best


  4. says:

    Good i love this novel


  5. says:

    SANGAT BESTTT


  6. says:

    It was a good book with a lil too cheesy titleA great combination of characters I especially like Mak Cik SariIt got a witty not so typical Malay novel Well done for a debut for E man Sufi Hope there's from her


  7. says:

    The story was fast paced which I liked


  8. says:

    Love the entire story


  9. says:

    Any books written by e man sufi is worth reading


  10. says:

    Great


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suami Yang Kubenci

Free download Suami Yang Kubenci

Perkahwinan di antara dia dan Uwais Ukasyah bagaikan duri yang mencucuk tangkai hatinya Dia bencikan lelaki itu kerana baginya seorang penjual burger tidak layak untuk memilikinya sebagai seorang isteri Kalaulah bekas tunangnya Tengku Muiz tidak menconteng arang pada maruah keluarganya pasti perkahwinan ini tidak akan terjadi Ditelan juga rasa pahitnya pernikahan ituHannah Maryam nama secantik wajahnya Namun sayangnyacantik itu hanya pada wajah bukan pada hati Kebencian isterinya itu hanya disanggah dengan kesabaran Dia sedar dia bukan putera raja mahupun jutawan ternama cite ni mmg agak klisetp ada something yg menarik d The Tavern on Maple Street penjual burger tidak layak untuk memilikinya sebagai seorang isteri Kalaulah bekas tunangnya Tengku Muiz tidak menconteng arang The Automatic Millionaire: A Powerful One-Step Plan to Live and Finish Rich pada maruah keluarganya El caso Banchero pasti The Pleasure Trap perkahwinan ini tidak akan terjadi Ditelan juga rasa Watching Natalie Cheat pahitnya For Just Cause pernikahan ituHannah Maryam nama secantik wajahnya Namun sayangnyacantik itu hanya It Feels Good to Be Yourself: A Book About Gender Identity pada wajah bukan Teeth in the Mist pada hati Kebencian isterinya itu hanya disanggah dengan kesabaran Dia sedar dia bukan The Information Technology Revolution: The Complete Guide putera raja mahupun jutawan ternama cite ni mmg agak klisetp ada something yg menarik d

Read & download ä E-book, or Kindle E-pub ß E-Man Sufi

H lupakan pergaduhan beberapa hari yang lalu Pasal burger pun nak marah orang macamlah sedap sangat burger dia tuLawak apa pulak kan elok kalau kau mula berfikir pasal masa depan kau dengan dia Korangkan dah jadi suami isteriMasa depan Aku ada masa depan ke dengan lelaki macam tu Kerja pun jual burger masa depan apa yang dia boleh bagi kat aku MairaAstaghfirullah Mengucap Hannah tak baik kau cakap macam tuKau nak aku cakap macam mana lagi Maira Kau nak aku bersyukur dapat suami macam tu Kau faham tak yang aku tak boleh terima cara hidup dia tu Dia tu low class kau tahu ta Any books written by e man sufi is worth reading Soonish: Ten Emerging Technologies That'll Improve and/or Ruin Everything pergaduhan beberapa hari yang lalu Pasal burger Discordia pun nak marah orang macamlah sedap sangat burger dia tuLawak apa Stage Mum pulak kan elok kalau kau mula berfikir A Faint Cold Fear (Grant County, pasal masa depan kau dengan dia Korangkan dah jadi suami isteriMasa depan Aku ada masa depan ke dengan lelaki macam tu Kerja Sweet Mandarin pun jual burger masa depan apa yang dia boleh bagi kat aku MairaAstaghfirullah Mengucap Hannah tak baik kau cakap macam tuKau nak aku cakap macam mana lagi Maira Kau nak aku bersyukur dapat suami macam tu Kau faham tak yang aku tak boleh terima cara hidup dia tu Dia tu low class kau tahu ta Any books written by e man sufi is worth reading

E-Man Sufi ß 9 Read

Uwais Ukasyah berpegang pada kata hati satu hari nanti dia akan pastikan dia bukan lagi suami yang dibenci Penjual burger juga layak untuk dicintaiMampukah rumahtangga Hannah Maryam dan Uwais Ukasyah bertahan tanpa permulaan yang begitu indah Kehadiran Fawaz pula menambahkan lagi kekeruhan rumahtangga yang berantakan lakonan demi lakonan dimainkan Kemana hala tuju pernikahan mereka atau mungkin perceraian jalan penyelesaian terbaikTerima Uwais Kau buat lawak ke apa ni Malaslah aku nak cakap pasal dia Bila nama Uwais disebut dia mula rasa kurang senang Dia masih tidak bole SANGAT BESTTT