review Memilihmu Kerana Dia Ö eBook or Kindle ePUB

Memilihmu Kerana Dia

free read Memilihmu Kerana Dia

“Tolong jaga bonda dan Heritage” Ku AzranKerana satu amanat daripada arwah suaminya Ku Azran hidup Nur Sarah diserahkan sepenuhnya kepada Bonda Mariam dan Heritage Namun kepulangan waris tunggal Heritage Tengku Ammar Muiz bekas adik iparnya dari pelarian dan secara tiba tiba telah menyebabkan hidup Nur Sarah lintang pukangKeadaan menjadi lebih parah lagi apabila Bonda Mariam membuat keputusan untuk menyatukan mereka berdua Ku Ammar menentang dan Nur Sarah menolak Tetapi kerana satu kesilapan dan demi Heritage Ku Ammar dan Nur Sarah terpaksa akur Kata kata kesat digunakan tanda Ku Ammar langsung tidak bersetuju dengan perkahwinannya“Dengar sini Sarah walaupun kau isteri aku tapi aku tak. Cara membaca pon laju macam shinkansen kerana mood membaca ke laut Tak sabar pulak nak tunggu sampai ke muka surat terakhir Bencinya bila ada perassan ni Patut diulang baca untuk kali kedua untuk dapatkan mood Maaf MKD Aku berpuas hati bila Ku Ammar akhirnya sedar diri dan kembali kepada Nya Dari awal memang aku meluat dengan watak hero yang seorang ini

characters ☆ eBook or Kindle ePUB º Myra Ameer

Pernah terfikir nak sentuh kau sebab aku jijik Jijik nak sentuh bekas adik kandung aku sendiri” – Ku AmmarNur Sarah pula hanya mampu bersabar dan bersabar Demi amanat dia kena kuat Namun belum dia temui kebahagiaan yang dicari timbul pula isu Ku Ammar ingin mengahwini teman wanitanya Lisanani Hati isteri mana yang tidak terluka Dek tidak mahu membiarkan Ku Ammar hanyut dalam dunia cintanya Nur Sarah rela dimadukan Sudah bermadu hidupnya semakin sengsara dek madunya yang ingin membalas dendam“Buat apa nak membazirkan air mata Sarah Kalau aku jadi kau dah lama aku keluar dari rumah ni Kau tak malu ke Orang dah tak suka buat apa kau nak terhegeh hegeh kan Atau kau suka dijadikan alat” Li. Memilihmu kerana dia Menyentuh hati menyentuh jiwa Dah lama tak ada perasaan macam ni bila membaca novel Dah lama tak jumpa novel yang mampu buat saya tak boleh letak tepi selagi tak selesaikan pembacaan Yes Saya tidur almost 4 am pagi tadi Semata mata Nursarah dan Ku Ammar Tak boleh nak review panjang because pakai telefon pintar menaip Tapi kuatnya ikatan Nursarah dan Ku Ammar langsung buat saya rasa tak tergugat dengan watak sampingan penambah rasa seperti Lisanina dan 2nd hero tu sorrytak ingat nama pKu AmmarWalaupun tak dapat dinafikan saya sangat menyampah dengan perangai Ku Ammar di permulaan cerita dan mula terbuai di pertengahan cerita dan menyampah kembali dekat hampir hampir hujung cerita tapi kekuatan watak Ku Ammar tetap mendapat tempat di hati sayaNur SarahBagaimana untuk saya describe wataknya Seorang yang sanggup beekorban apa saja untuk Ku Azran bonda dan heritage empire Sehingga sanggup bersuamikan lelaki yang amat menjengkelkan hatinya Seorang yang penyabar yang amat sehingga saya terfikir memang wujud ke watak sebegini di dunia yang nyata lemah lembut tapi ada tegasnya sopan santun dalam dinginnya Bagaimana mampu untuk Ku Ammar tak jatuh cinta kanBaca buku ni saya rasa sesuai sangat dengan firman AllahAllah berfirman dalam surah al ankabut ayat 2 3Apakah manusia itu mengira bahawa mereka dibiarkan saja mengatakan; Kami telah beriman sedangkan mereka tidak diuji Dan sesungguhnya kami telah menguji orang orang yang sebelum mereka maka sesungguhnya Allah mengetahui orang orang yang benar dan sesungguhnya Dia mengetahui orang orang yang dusta Ps sepanjang pembacaan saya dua tiga kali saya belek balik nama penulis ni Hanni Ramsul tukar nama penanya kah Mirip sekali gaya penulisannya Apa puncongrats cik penulis

Myra Ameer º 3 read

Sanani“Enough Lis Aku tak perlukan nasihat kau Selagi Ammar tak ceraikan aku selagi tu aku tak akan keluar dari rumah ni Selagi Ammar tak pecat aku dari Heritage selagi itulah aku akan bekerja di situ” – Nur Sarah“Damn you Sarah Kau ingat aku akan diamkan Sarah Kau mimpilah dulu Kita tengok siapa yang akan dihalau nanti” – LisananiKerana fitnah yang ditaburkan oleh madunya sendiri Nur Sarah pendamkan saja perasaannya yang mula tumbuh buat sang suami Dia reda andai Ku Ammar melepaskan dia Tapi pelik kenapa Lisanani beria ia hendak menghalau Nur Sarah Siapa Lisanani yang sebenarnya dalam hidup Ku Ammar Tiadakah cinta buat Nur Sarah daripada suaminya Semuanya dalam Memilihmu Kerana D. Awal2 baca rasa macam dah boleh bagi 4 tapi bila dah habis baca tu tinggal 3 jeSarah Selalu mengalahsehinggakan hati sendiri yang disakiti Demi menjaga amanat arwah suami dan kerana sayangkan Bonda Mariamsemuanya diturutkan Ada kalanya geram juga bila Sarah ni asyik jaga hati orang lain jeAmmar Ego melangit dan pentingkan diri sendiri Kata menyesal dan sedih sebab dah tinggalkan Bonda Mariam bila merajuk selama 8 tahun tapi boleh pulak fikir untuk tinggalkan Bonda lagi Berulang kali janji nak berubah tapi masih sama jugak Overall cerita memang okey Lisa Star and the Solstice Academy rumah ni Selagi Ammar tak pecat aku dari Heritage selagi itulah aku akan bekerja di situ” – Nur Sarah“Damn you Sarah Kau ingat aku akan diamkan Sarah Kau mimpilah dulu Kita tengok siapa yang akan dihalau nanti” – LisananiKerana fitnah yang ditaburkan oleh madunya sendiri Nur Sarah pendamkan saja perasaannya yang mula tumbuh buat sang suami Dia Extreme Pumpkins II reda andai Ku Ammar melepaskan dia Tapi pelik kenapa Lisanani beria ia hendak menghalau Nur Sarah Siapa Lisanani yang sebenarnya dalam hidup Ku Ammar Tiadakah cinta buat Nur Sarah daripada suaminya Semuanya dalam Memilihmu Kerana D. Awal2 baca Kitty Princess and the Newspaper Dress rasa macam dah boleh bagi 4 tapi bila dah habis baca tu tinggal 3 jeSarah Selalu mengalahsehinggakan hati sendiri yang disakiti Demi menjaga amanat arwah suami dan kerana sayangkan Bonda Mariamsemuanya diturutkan Ada kalanya geram juga bila Sarah ni asyik jaga hati orang lain jeAmmar Ego melangit dan pentingkan diri sendiri Kata menyesal dan sedih sebab dah tinggalkan Bonda Mariam bila merajuk selama 8 tahun tapi boleh pulak fikir untuk tinggalkan Bonda lagi Berulang kali janji nak berubah tapi masih sama jugak Overall cerita memang okey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *