Free read å Kurang Asam Punya Bos ✓ eBook, ePUB or Kindle PDF

Kurang Asam Punya Bos

Free download Kurang Asam Punya Bos

ELFIRA adalah anak Tan Sri Lukman Hakim seorang ahli perniagaan yang disegani Pulang dari luar negara dia diarahkan bekerja dengan papanya tetapi dia enggan Dia lebih suka bekerja dengan orang lainTanpa pengetahuan papanya dia telah meminta kerja di tempat Sofea sebuah syarikat yang diterajui oleh Tan Sri Mikhail dan anaknya Firuz Eidil Firuz Eidil berset Elfira Amira Tan Sri Lukman Hakim L adalah seorang gadis yang sangat sempoi dan tidak memandang pada darjat Dia memohon berkerja sebagai pemandu peribadi kepada Fairuz Eidil Tan Sri Mikhail Tetapi Fairuz mahu dia berkerja sebagai pembantu rumah dan despatch sekali Fairuz selalu membuli L Fairuz dan L sentiasa bertekak tetapi mereka ada keserasian Sehingga suatu hari tunang Fairuz Julia cemburu lalu memutuskan ikatan pertunangan mereka Selepas itu L berhenti berkerja dengan Fairuz lalu berkerja dengan ayahnya Dia menggunakan nama Amira untuk mengkaburkan tentang siapa dirinya yang sebenar Dia tidak mahu orang ramai memberinya layanan istemewa Syarikat L berkerjasama dengan syarikat Fairuz untuk satu projek L dan Fairuz mula rapat kembali tetapi hati Fairuz asyik mengenangkan L Dia baru sedar bahawa dia telah jatuh cinta pada L Dia marah bila dapat tahu bahawa L dan Amira itu adalah gadis yang sama lalu meninggalkan L Fairuz rasa bahawa dia telah dipermainkan oleh L Sementara itu L dipaksa bertunang dengan Tengku Naim uim oleh ayahnya Tetapi uim sedang bercinta dengan Julia sehingga mereka terlanjur dan Julia mengandung Julia bertemu L L membuat keputusan untuk tidak bernikah dengan uim di saat akhir uim di suruh bernikah dengan Julia dan dia pergi mencari Fairuz di Terengganu untuk meraih cinta hatinya

Download å eBook, ePUB or Kindle PDF ½ Nuroll Shazlinda Hairul

A bekerja dengan Firuz Eidil Julia sering diabaikan Apabila diajak keluar ada ada sahaja alasan yang diberi Julia mula bosan dan berkenalan pula dengan Tengku Naim kenalan papanyaApakah yang terjadi kepada hubungan Firuz Eidil dan Julia Dapatkah pertunangan mereka bertahan Dan apa pula yang terjadi kepada Elfira Dapatkah dia lakukan kerja kerja yang diber Elfira Amira bekerja dengan Firuz Eidil tanpa memberitahu majikannya tentang status dirinya beliau adalah anak Tan Sri Lukman Hakim Elfira Amira atau lebih senang dikenali dengan L tidak mahu layanan istimewa Lagi pun L tidak begitu suka bekerja di pejabat walhal ayah L dah ajak bekerja dengannya di syarikat beliau tapi L tak mahuKisah mereka berdua pun bermula Firuz Eidil yang juga merangkap bos kepada teman baik L Sofea mula menyenangi L walaupun mereka macam anjing dan kucing Ada sahaja yang tak kena bila berjumpa Jangan tak tahu Firuz Eidil juga anak Tan Sri L ni cuma seorang driver maid despatch sahaja Biasalah kan sebab tak tahu latar belakang L Firuz Eidil memandang rendah kat L Akhirnya jatuh juga mereka berdua ni ;Bacalah kalau nak tahu cerita mereka Jalan cerita okay tapi saye tak berapa berkenan dengan bab terakhir Senangnya ayah Tengku Naim setuju dengan pernikahan Tengku Naim dan Julia Hmm Bukan itu sahaja seluruh bab majlis pernikahan tu I cannot digest Terlalu drama sehinggakan saye rasa tak boleh nak masuk ke akal sayeSejujurnya not to my liking Banyak dialog Saye perlu baca dialog dialog tu 2 kali sebab setengah jalan baca saye tak tahu siapa yang bercakapTapi berjaya juga saya habiskan novel ni The Drunken Botanist okay tapi saye tak berapa berkenan dengan bab terakhir Senangnya ayah Tengku Naim setuju dengan pernikahan Tengku Naim dan Julia Hmm Bukan itu sahaja seluruh bab majlis pernikahan tu I cannot digest Terlalu drama sehinggakan saye rasa tak boleh nak masuk ke akal sayeSejujurnya not to my liking Banyak dialog Saye perlu baca dialog dialog tu 2 kali sebab setengah jalan baca saye tak tahu siapa yang bercakapTapi berjaya juga saya habiskan novel ni

Nuroll Shazlinda Hairul ½ 8 Free read

Uju mengambil Elfira bekerja tetapi dalam masa yang sama dia perlu melakukan tiga kerja iaitu sebagai pemandu peribadi pembantu rumah dan despatch Tanpa berfikir panjang Elfira terus terimaPelbagai insiden lucu berlaku di antara Firuz Eidil dan Elfira hingga membuatkan Elfira makan hati Tunang Firuz Eidil Julia cemburu melihat kemesraan mereka Sejak Elfir comey byk konflik tp certain part cam kelakar especially bile main tampar2 nie x terasa sampe ke hatila sakitnyer hehe hanya di mata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *