Free read æ Gelak Tergolek é PDF, eBook or Kindle ePUB free

Gelak Tergolek

Free read Gelak Tergolek

I bagaimana Rahman menangani bapa mertuanya Pak Brahim adik iparnya; Imi si cilik yang keletah lagi pintar dan penduduk kampungPasti anda akan gelak tergole Diceritakan secara santai Senang dicerna Tersenyum juga membacanya tetapi tidaklah sampai gelak tergolek Sayangnya tiada bahagian yang boleh dititikkan sebagai konflik Bagi saya jalan ceritanya agak mendatar dan hanya disajikan dengan kisah kisah lucu yang terlalu banyak kebetulannya iaitu kebetulan yang agak tidak logik Novel ini bacaan umum dan sesiapa pun boleh baca termasuk remaja Agak kecewa kerana isi kandungannya agak dewasa dan tidak sesuai untuk bacaan remaja Ya walaupun bahasanya berlapik dan kisah tersebut 'biasa' atau 'ada' berlaku dalam masyarakat kita bagi saya tetap tidak wajar diceritakan dalam novel Sebab bahan bacaan boleh mempengaruhi pembaca 'You are what you read' Jangan cerita apa dalam kain

Free download ó PDF, eBook or Kindle ePUB free é Wann Azlan

GELAK TERGOLEK memaparkan kisah mamat sengal bernama Rahman yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu yang terpaksa dilaluinya se Kali pertama seingat aku membaca cerita berentak komedi ringan ini Sekali sekala membaca cerita yang ringan dan tiada langsung konflik yang akan membuat anda nak baling buku menyeronokkan juga Tak dapat dinafikan senyuman sentiasa saja di bibir bila membaca bait bait tulisan penulis baru ini Cuma rasanya elok berhati hati dengan lawak lawak splastik kerana ia akan membuatkan pembaca bosan membacanya berulang kaliKisah ini memaparkan kisah cinta mamat sengal bernama Rahman yang jatuh cinta dengan Maimun Pelbagai kisah lucu yang terpaksa dilalui Rahman ketika bercinta dengan Maimun Sebelum dia berjaya berkahwin dengan Maimun Rahman juga terpaksa berdepan dengan pelbagai karenah bakal mentuanya; Pak Brahim Azimat terbaik ketika nak bertemu dengan bakal mentua – sila jangan menipu hahaha PMujur saja jodoh pasangan ini kuat Mereka disatukan juga Majlis pertunangan heboh dengan sesi berkejaran dengan itik itik hahaha Belum masuk part Mak Hendon yang sibuk menyarungkan cincin tanda ke jarinya sendiri dan kemudiannya gagal untuk melucutkannya Aduhai ada ada saja kisah keluarga niDi saat akhir akad nikah tu aku rasa yang paling mencuit hati Memang tak pernah dibuat orang je Mungkin rasa gabra yang teramat sangat menyebabkan Rahman gagal melafaz akad dengan betul Berpeluh peluh ketiak tetapi tetap gagal Kasihan Rahman Boleh pula tu salah sebut hahahaKisah lucu mereka tak tamat di situ Selepas berumah tangga Rahman pula perlu menyesuaikan diri dengan keluarga isteri tercinta Baca kisah ini untuk tahu bagaimana caranya Rahman untuk menangani bapa mentuanya dan adik ipar ciliknya; Imi yang begitu keletah dan pintar Juga kisah Rahman dengan penduduk kampung isterinya Pastinya anda akan tersenyum sendirian bila membaca kisah selanjutnya D Kisah ini juga tak dapat lari dari menceritakan hubungan mesra dan intim pasangan yang baru berkahwin Menggunakan laras bahasa yang berkias masih boleh diterima pakai Cuma rasanya tak enak bila ia turut dijadikan satu bahan lawakSesuatu yang menarik dari KN Lain daripada yang lain dan pastinya cerita komedi ringan ini boleh menarik perhatian para pembaca yang inginkan sesuatu yang baru dalam dunia novel Memang ada banyak kelonggaran namun sebagai karya pertama tulisan penulis baru ia masih menarik untuk dibaca Lagipun tak salah membuka peluang pada penulis baru Dari langkah pertama mungkin saja mereka bisa melangkah lebih jauh dengan adanya sokongan para pembaca Aku terima nikahnya Siti Maimun binti Ibrahim dengan mas kahwinnya tiga puluh rakaat tunai – RahmanTiga puluh ringgit Bukan tiga puluh rakaat Orang sembahyang terawih pun tak sampai tiga puluh rakaat – Tuk kadi Blurb novel The Tunnel yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu داستان زندگی پر ثمر و با افتخار مداد قرمز yang terpaksa dilaluinya se Kali pertama seingat aku membaca cerita berentak komedi ringan ini Sekali sekala membaca cerita The Name Therapist yang ringan dan tiada langsung konflik Watching My Wife in Jamaica yang akan membuat anda nak baling buku menyeronokkan juga Tak dapat dinafikan senyuman sentiasa saja di bibir bila membaca bait bait tulisan penulis baru ini Cuma rasanya elok berhati hati dengan lawak lawak splastik kerana ia akan membuatkan pembaca bosan membacanya berulang kaliKisah ini memaparkan kisah cinta mamat sengal bernama Rahman Computing Across America yang jatuh cinta dengan Maimun Pelbagai kisah lucu Jasmine Becket-Griffith yang terpaksa dilalui Rahman ketika bercinta dengan Maimun Sebelum dia berjaya berkahwin dengan Maimun Rahman juga terpaksa berdepan dengan pelbagai karenah bakal mentuanya; Pak Brahim Azimat terbaik ketika nak bertemu dengan bakal mentua – sila jangan menipu hahaha PMujur saja jodoh pasangan ini kuat Mereka disatukan juga Majlis pertunangan heboh dengan sesi berkejaran dengan itik itik hahaha Belum masuk part Mak Hendon Keeping Up Appearances (English Edition) yang sibuk menyarungkan cincin tanda ke jarinya sendiri dan kemudiannya gagal untuk melucutkannya Aduhai ada ada saja kisah keluarga niDi saat akhir akad nikah tu aku rasa The Last Messiah yang paling mencuit hati Memang tak pernah dibuat orang je Mungkin rasa gabra Sterrencommando (bruna science-fiction, yang teramat sangat menyebabkan Rahman gagal melafaz akad dengan betul Berpeluh peluh ketiak tetapi tetap gagal Kasihan Rahman Boleh pula tu salah sebut hahahaKisah lucu mereka tak tamat di situ Selepas berumah tangga Rahman pula perlu menyesuaikan diri dengan keluarga isteri tercinta Baca kisah ini untuk tahu bagaimana caranya Rahman untuk menangani bapa mentuanya dan adik ipar ciliknya; Imi The Origins of the Modern World yang begitu keletah dan pintar Juga kisah Rahman dengan penduduk kampung isterinya Pastinya anda akan tersenyum sendirian bila membaca kisah selanjutnya D Kisah ini juga tak dapat lari dari menceritakan hubungan mesra dan intim pasangan Owning Their Pet: A Dark Sci-Fi Romance (Owned and Shared Book 1) (English Edition) yang baru berkahwin Menggunakan laras bahasa The Person of the Christ yang berkias masih boleh diterima pakai Cuma rasanya tak enak bila ia turut dijadikan satu bahan lawakSesuatu Yesterday yang menarik dari KN Lain daripada Pull Up A Sandbag yang lain dan pastinya cerita komedi ringan ini boleh menarik perhatian para pembaca Fourth Time Forever (Oxford Blue, yang inginkan sesuatu Sister Got Game yang baru dalam dunia novel Memang ada banyak kelonggaran namun sebagai karya pertama tulisan penulis baru ia masih menarik untuk dibaca Lagipun tak salah membuka peluang pada penulis baru Dari langkah pertama mungkin saja mereka bisa melangkah lebih jauh dengan adanya sokongan para pembaca Aku terima nikahnya Siti Maimun binti Ibrahim dengan mas kahwinnya tiga puluh rakaat tunai – RahmanTiga puluh ringgit Bukan tiga puluh rakaat Orang sembahyang terawih pun tak sampai tiga puluh rakaat – Tuk kadi Blurb novel

Wann Azlan é 5 Free read

Belum berjaya mendirikan rumah tangganya dengan MaimunSetelah berumah tangga bermacam macam hal pula yang harus dihadapinyaBacalah kisah ini untuk mengetahu Novel pertama yang aku baca hadiah daripada seorang kawan Memang sangat menarik dan yang penting membuatkan tak kering gusi Jarang aku ketawa sebab baca novel tapi novel ini membuatkan aku ketawa seperti orang gila sendirian Terbaik👍 Understanding Soccer Tactics yang harus dihadapinyaBacalah kisah ini untuk mengetahu Novel pertama Successful Intelligence yang aku baca hadiah daripada seorang kawan Memang sangat menarik dan The Language of Thorns (Grishaverse, yang penting membuatkan tak kering gusi Jarang aku ketawa sebab baca novel tapi novel ini membuatkan aku ketawa seperti orang gila sendirian Terbaik👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *